Rick van Koppen (initiatiefnemer): ‘Dwars door de kas’ is een initiatief van Holland Campers Wateringen en Westland Experience. Beide partijen hebben het doel om het Westland bij een breed publiek op de kaart te zetten. Deze fiets- wandeltocht kan hier een grote bijdrage in leveren.


Koen Hofstede (initiatiefnemer): Dwars door de Kas is een uniek evenement wat een positieve bijdrage levert aan promotie van de geweldige Westlandse regio. De regio bestaat uit vele ondernemers die iedere dag de mooiste producten produceren, dat wij hier doorheen mogen fietsen is uniek!


Wilfred van Luijk (initiatiefnemer): Dwars door de Kas is een uniek evenement en laat de ware identiteit van Westland zien. Het bezoeken van grote, middelgrote en kleine tuinbouwbedrijven met ieder hun eigen drijfveren en visies, is ontzettend inspirerend en gaaf om te zien vind ik zelf. Dwars door de kas organiseren wij met veel plezier omdat het letterlijk deuren opent. Dwars door de kas geeft kwekers een podium en publiek. Ik vind het een prachtige manier om wonen, werken en recreëren in het Westland samen te laten werken.